Generell informasjon

Begrensninger

Som godkjent kommersiell drone operatør, er QuadroFlix AS operasjoner underlagt Luftfartstilsynets lover og regler. Det innebærer at det er noen begrensninger vi har som operatør, dette kan være å fly tett inn på store folkeansamlinger, operere utenfor synsvidde av dronen, operere i dårlig vær osv. Det er dog svært sjeldent vi støter på slike utfordringer, da vi planlegger hvert oppdrag nøye sammen med kunden før gjennomførelse.

Boligfoto

Skal du ha boligfoto og video vil vi anbefale å gjøre det pent og innbydende ut ute. Dette vil gi oss flotte bilder, hvilket vil gi et svært godt inntrykk på de som eventuelt skal kjøpe boligen din. Det samme gjelder selvfølgelig på innsiden av boligen om vi skal filme der. Ting som små nips, personlige bilder og leker bør ryddes vekk. ‘’Less is more’’ er et ordtak som er godt kjent, og det gjelder spesielt ved boligfotografering for å gi et best mulig inntrykk.

Tillatelser

Vi innhenter spesial tillatelser for å fly der vi vet vi kommer til å trenge dette. Dette kan dog ta opptil 3 uker, så det er derfor viktig at du oppgir så mye informasjon som mulig når du kontakter oss.